Denne sesongen skaper vi et nytt miljø i bukta. Alle barn og unge er velkommen til et unikt seilermiljø hvor vi har fokus på trygghet på vannet, trivsel og tilhørighet. Er du mellom 9 og 16 år? Kom å bli med!

 

 

 

Oppstart mandag 6. juni kl. 17.00
De som ikke har gjennomgått simulatoropplæring på land tidligere, skal møte 5. juni kl. 18. 00 Da tar vi en gjennomgang og sjekker samtidig at utstyret er tilpasset til første trening. 

For de som har grunnleggende ferdigheter seiles det også på torsdager, hvis det er vind. Sjekk alltid på LBK sin Facebook side om det er trenere ute den dagen, for vi seiler bare på torsdager det blåser mer enn 4m/s.De med eget utstyr kan starte torsdag  26. mai.Vi har ikke regulære treninger i fellesferien, men trenere og støtte-personell gir beskjed på Facebook når de drar på vannet. Da er det ekstra moro å bli med.

Etter sommerferien fortsetter vi til det blir for kaldt eller mørkt (ca slutten av september).

 

 

 

Priser:

 

Med eget utstyr kr. 1000,- for hele sesongen som går med til å dekke klubbens kostnader i forhold til aktiviteten. For å være med fra 26. Mai må du ha eget utstyr, en 5mm våtdrakt, sko og vest. Vi har plass i stativ så du kan legge brettet i utestativ og riggen i containeren. Det er inkludert i deltageravgiften. Medlemskap i klubben er gratis første sesongen. 

 

Med leieutstyr: 2500,- for hele sesongen som går med til å dekke klubbens kostnader i forhold til aktiviteten samt komplett utstyr (brett+rigg). Medlemskap i klubben er gratis første sesongen. Du må selv ha med våtdrakt og sko. Vi anbefaler 5mm vådrakt og sko til alle som er med. Husk å møte søndag 5. Juni klokken 18.00 og bli med på simulator trening på land så vi får satt sammen utstyr som passer din kropp og ferdighet. Det blir ikke varmt i vannet før i slutten av Juni.

 

SrfSnoSk8 & Windsurfingskolen.no har laget følgende startpakke til barn og ungdom som vil bli windsurfere i LBK:
5mm drakt og sko (ION Capture & Plasma 2,5) kr 1.399,-
Komplett brettpakke med juniorrigg, inntil 3.5m2 & drakt & sko 
kr 9.999,-

 

SrfSnoSk8 i Vika gir innbytte 50% på drakter inntil 164cm og rigger inntil 3.5. Ja det betyr også at det selges brukte drakter og rigger til lavere priser også :) Gi beskjed i butikken at du er i LBK gruppen, de registrerer alle som er meldt på.

 

OBS! Særskilte sikkerhetsregler for ungdomsgruppen:

 

1. Det er ikke lov å dra alene på vannet hvis du er under 16 år, og eller ikke har

    grunnleggende ferdigheter til å komme deg til land.

 

2. Du skal ta på armbånd som henger på containeren når du går på vannet!

    Husk å henge det tilbake når du er kommet tilbake.3. Når vanntemperaturen er under 17 grader må du bruke 5mm våtdrakt og sko.

 

Ser du etter nybegynnerkurs i windsurfing? Det finner du her.

 

 

Velkommen til Lysakerfjorden Brettseilerklubb

 

 


Finn kurs og aktiviteter! Klikk på dager med farge

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LBK på Facebook

Antall besøkende