Delta i klubbens raceboardregattaer så er du automatisk godkjent til å være med på raceboardfest hos Cecilie

 

Fra venstre: Cato, Thorvald og Alf

26. oktober gikk den årlige festen hos Cecilie av stabelen.
Den faste gjengen møtes hos Cecilie til en hyggelig festkveld hvor god mat og mange gode og ikke gode replikker serveres. Stemningen er høy fra første pump, og mange blir skikkelig slitne utpå kvelden. Det tar på en "gammel" skrott med så mye hygge på en gang. Men vi møter opp, og vi vet hva vi går til hvert år. Vi tillater oss til og med å dra en sang eller to som enkelte av de nærværende gjester har begått. Det er tydelig at intelligensnivået ligger høyt også på andre områder enn brettseiling.

Cecilie er den fødte kokk, og disker opp med nydelig mat. Særlig får desserten i år høyeste poengsum. Undertegnede begikk den tabben å forsyne seg to ganger. Jeg har så vidt kommet over det. Men skrekkelig godt var det. Dessuten skal ikke matchvekten være på plass igjen før til våren.
Så går vi inn i dvalen, men sørg for å holde deg i form. Våren kommer før du aner. Dessuten kan det jo hende vi som vanlig ser deg på EGON til vinteren. Beskjed kommer senere på hjemmesiden.
God vinter.
Hva med en felles tur til et varmere strøk i vinter. Vi er flere som kan tenke seg det.

Knut

1www.lysakerfjorden.noCecilie, vår vertinneChristian Freddy og KjellKjell, Freddy og ChristianDag Egil og LindaLinda, Egil og Dag1www-1.lysakerfjorden.noErik, årets navnLinda i festantrekkLinda, uten våtdraktRolf Ole-Jakob og ErikRolf, Ole-Jakob og Erik1www-2.lysakerfjorden.noØyvind, Linda og Egil


Finn kurs og aktiviteter! Klikk på dager med farge

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Regattainformasjon 2014

LBK på Facebook

Antall besøkende