Meld deg inn ved å betale kontigent til konto 0540.08.87049.

Kontingenten er :

Junior: 250,- (opp til 18, året du fyller 18 regnes som junior) 
Senior: 600,- (19 år og over)

NB! Merk giroen med fullt navn, adresse, fødselsdato, adresse, tlf. (helst mobil) og e-postadresse (hvis du har). Det skal IKKE betales for brettplass før du har fått beskjed om at dette er i orden. Gi beskjed til Erik Johannessen (se nedenfor) om at du har meldt deg inn i klubben og ønsker brettplass.

Brettplass
Her er prisen kr 900 pr år og det er dato for innbetaling av medlemskontingent som avgjør tildeling av brettplass så vær tidlig ute. Har du 2 plasser koster dette totalt 1800. Låsbart utestativ koster kr 250.

Absolutt siste betalingsfrist for fortsatt å være medlem i klubben er 1. april. Etter dette vil det ikke bli sendt ut purring, men det forhenværende medlem har frist til 1. mai med å hente utstyr og levere nøkkelen tilbake. Uavhentet utstyr vil deretter uten ytterligere varsel bli lagt utenfor containerne uten ansvar for klubben slik at ventende medlemmer kan overta plassen.

Nøkkel til bom
Nøkkel kan utlånes mot depositum kr 500 på spesielle vilkår til medlemmer. Ta kontakt med Erik for undertegning av brukerkontrakt og utlevering av nøkkel.

Kontaktpersoner
Grim Gjønnes (ansv medlemsskap) epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf.: 934 01002

Erik Johannessen (ansv brettplaser) epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse til klubben
Lysakerfjorden Brettseilerklubb

Postboks 32 
1324 Lysaker

epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LBK på Facebook

Antall besøkende