Dugnad lørdag 22. april 2017

Dugnad LBK 2017

Velkommen til vårens dugnad som er svært viktig for å klargjøre bukta for sesongen. Dugnaden er dessuten et hyggelig treffpunkt, hvor nye og gamle medlemmer får treffe hverandre (stedet for å spørre om ting)! 

Les mer …

Terminliste 2017

Første regatta starter i år torsdag den 20. april. Deretter er det regatta hver torsdag, (bortsett fra Kristi Himmelfartsdag den 25. mai), frem til siste regatta torsdag 28. september. Starten går kl. 1800.

Vi har plass til mange flere deltakere på startstreken, så møt opp.

Ole-Jakob prøver å få til trening hver tirsdag.

Dugnaden blir i år lørdag den 22. april

Brettfestival og KM blir lørdag den 26. og søndag den 27. august

Knut

Husk tirsdagstrening med Ole-Jakob fra tirsdag 3. mai

Ole Jakob minner om artikkelen på FB (Gjørmesladder):
Regattatrening på tirsdager, start kl 1730. Både for aktive regattaseilere og debutanter. Det vil bli arrangert starttrening, kryssstrategi og teknikk, seiltrimming, pumpetrening m.m.

Les mer …

Parkering forbudt i Rolfsbukta

Regelen som gjelder etter ny reguleringsplan er:

Ingen biler skal stå parkert i området, de må kjøres ut med en gang etter transport av utstyr.

Les mer …

Gratulerer til årets ildsjel 2016

 

Gerd Espelid mottok prisen som årets ildsjel på NSFs Seilfest 2016.

En minnerik aften og stor fest med 150 personer og Kongen tilstede, som privatperson i blazer og uten slips.

Les mer …

Vellykket gjennomføring av første regatta

Fra venstre: Erik, Arne, Freddy, Cato, Espen, Øyvind, Ole Jakob, Per Lasse, Linda, Christian, Toini, Kjell, Douglas. Dag ligger foran.

Kl. 1730 var det blikk stille. Det ville bli som så ofte før: Å vente på vinden. Men som ved et trylleslag begynte vannet å kruse seg. Da ble det fart på seilerne.

Les mer …

Husk tirsdagstrening med Ole-Jakob 3. mai

Ole Jakob minner om artikkelen på FB (Gjørmesladder):

Regattatrening på tirsdager, start kl 1730. Både for aktive regattaseilere og debutanter. Det vil bli arrangert starttrening, kryssstrategi og teknikk, seiltrimming, pumpetrening m.m.

Les mer …

LBK ansetter Grim Gjønnes som daglig leder

Kjære medlemmer,

klubben vokser og vi får nye utfordringer.  Vi har i dag mer enn 420 medlemmer som forventer god oppfølging og informasjon. Trener og kursvirksomhet er utvidet og økt profesjonalitet kreves. Byggesaken er ikke enkel, nye utfordringer hvert kvartal. Samtidig skal vi håndtere dagens konteinerplasser slik at anlegget blir utnyttet best mulig.  Alt dette skaper ganske mye arbeid for klubbens styre og tillitsvalgte. 

Les mer …

Støtteordninger

Fritak av økonomiske årsaker
Det finnes ulike støtteordninger. Disse skal bidra til at alle barn og unge skal få tilgang til trening – uavhengig av foreldrenes økonomiske evne:

Les mer …

Kurs og arrangementer i 2016

 Påmelding til høstens treningsgrupper her >> 

Viderekommende melder seg på direkte til trener Dag Hansen.

Les mer …

Vindmåleren vår på vindsiden.no

Vindmåler på Rolfstangen

LBK Vindmålergruppe melder om at vindmåleren er tilbake på vindsiden.no fra torsdag 30. juni 2016. Siden er også lenket opp her på weben. Vindmålergruppen feirer det hele med å by på tiltagende vind utover kvelden. 

Dugnaden er 30. april kl. 11.30

Sett av tid i kalenderen for dugnaden. Oppfordrer alle medlemmer til å lese denne artikkelen grundig og sende e-post eller SMS-er til dugnadsgeneral Christian Sømme i forhold til hvordan du kan bidra der hvor vi har litt ekstra behov.

Les mer …

Windsurfing Camp 27 juni - 1 juli

Tidspunkt: 0830-1630 alle dager.
Program: Windsurfing og annen vannsport tilpasset forholdene.
Pris: kr 1800.
For hvem: Jr Nybegynner og Jr Viderekommende. Eller juniorer som kan seile brett.
(Vi har dessverre ikke kapasitet til Jr SUP) Dette er en uforpliktende påmelding for å se interessen.Blir vi over 8 personer så gjennomfører vi.
PÅMELDING HER >>

Events og skreddersydde kurs/aktiviteter

 

LBK skreddersydder kurs, kick-off/events for bedrifter og private grupper. Vi har utstyr og erfarne trenere som kan aktivisere alt fra en familie på 4 til relativt store grupper med varierende ferdighetsnivå innen Windsurfing og SUP.

Les mer …

Årsmøte 2016

Da er årsmøtet 2016 historie. Glade seilere møtte opp for å høre siste nytt om Rolfstangen og vårt byggeprosjekt der. Cato styrer kvelden med fast og stødig hånd, og punktene på agendaen går unna i en fei. Her er det tydelig at man har forberedt seg. Alle papirer er sendt ut tidligere, slik at alle har fått anledning til å studere dem på forhånd. Derfor går de enkelte punktene fort unna.

Les mer …

Terminliste sesongen 2016

Vi starter første regatta 14. april, og siste regatta 29.september. Torsdag 5. mai tar vi fri, pga Kristi Himmelfartsdag. Vi tar også fri St. Hans aften den 23. juni.

Dugnaden blir lørdag den 30. april.

Årets brettfestival og KM går av stabelen 27. og 28. august. Det blir to dagers seilas for Raceboard igjen.

Knut

Regattaansvarlige_2016.xlsx

 

Nytt medlemssystem i LBK

 

Klubben er i ferd med å skifte medlemssystem til idrettens eget system, KlubbAdmin. Alle medlemmene skal ha mottatt en e-post fra Norges Idrettsforbund (NIF) om oppretting av personlig profil i Min Idrett, samt en e-post fra LBK med informasjon om overgangen.

Les mer …
Neste regatta starter om 2108 Dager