Innsatsvilje, arbeidsglede og hygge. Det er en god oppsummering av LBK-dugnaden 2015. Så mange deltakere har vi neppe sett under en dugnad tidligere. Arbeidet gikk jevnt og rasende fort unna - kort sagt ble det gjort en kjempejobb!

 

– Veldig inspirerende å se at så mange stillte opp og sto på til tross for dårlig vær, slik oppsummerer styreleder Cato årets dugnad. 

 

Rekordtid

Jobben gikk i år unna på rekordtid. Mange tok gode initiativer og løste oppgaver, i veldig god surfeanarkistisk jobb –tilsynelatende uten system, men med storartet innlevelse og ansvarsfølelse. 

RakePlenen

Dugnad ble ledet av dugnadsgeneral Christian som med kinesisk keiserkrone aspirerer for dugnadskeisertittelen.

DugnadsKeiseren

Dugnadsmarskalk Erik hadde 5-6 mann pluss noen gravemaskiner hjemme i hagen, og trodde at han skulle få være der. Hvilket ikke gikk, han var like ettertraktet og nødvendig tilstedeværende som alltid – mannen vet stort sett alt og har iallfall en mening om det meste. Og kjører alltid sin helt egen, lille dugnadsinnsats både før og etter dugnaden + sånn resten av året.

– Heldige vi, mener Christian.

 

Nesten-mirakel

Under dugnaden skjedde også et mirakel, iallfall netsen. 

– Takk til Grim, Bernt og andre som klarte å rydde Styreconteiner'n, sier Cato. 

DugnadMirakel

 

Treffpunkt 

Dugnadsgeneralen bemerker at dugnaden ikke bare er viktig i forhold til å velstelle området. Det er også et flott treffpunkt for oppstart av sesongen, hvor nye medlemmer får møte hverandre og alle får kastet seg over Gerd i jakt på brettplass i containeren. 

RydderContainerne

Folk tok kontakt for å melde seg til dugnad for første gang og var kjempefornøyde etterpå med sitt første, store møte med klubben. Det betyr at vi blir opplevd som et inkluderende miljø som ønsker folk velkommen på en fin måte. LBK har jobbet hardt for å være det og det kan den være stolt av, sier  Christian. 

Per Gunnar og Einar sto i spissen for mange som fikk både ryddet opp i lageret bak container´ne og satt i gang med ny oppbevaring av SUP og de nye brettene som kommer i morgen som gave fra Gjensidig-stiftelsen

 

"For en klubb"

– Selvpålagt etterarbeid med styrekonteiner, bortkjøring av rest-avfall og juniorutstyr og sikkert mer er notert og settes veldig pris på -
for en klubb vi har, slår styreleder Cato fast.