Seilere1regattadag

Regattaseilere

Vi har seilere i verdensklasse. Regatta hver uke i sesongen og mer. Raceboard, men også andre klasser.

Are_GrottumFreeride.jpg

Freeride

Alle i klubben er freeridere, de fleste er kun det. Freeridere seiler for kos og moro i all slags vind og vær. Flott klubbmiljø for dette!

Juniorbrettseiling.jpg

Aktivt ungdomsmiljø

Vi har et aktivt miljø for kidz og juniorer, inkludert regattaseilere i toppklasse!

Meld deg inn ved å betale kontigent til konto 0540.08.87049.

Kontingenten er :

Junior: 250,- (opp til 18, året du fyller 18 regnes som junior)
Senior: 600,- (19 år og over)

NB. Merk giroen med fullt navn, adresse, fødselsdato, adresse, tlf (helst mobil) og epostadresse (hvis du har). Det skal IKKE betales for brettplass før du har fått beskjed om at dette er i orden. Gi beskjed til Erik Kvernberg om at du har meldt deg inn i klubben og ønsker brettplass.

Brettplass
Her er prisen kr 800,- pr år og det er dato for innbetaling av medlemskontingent som avgjør tildeling av brettplass så vær tidlig ute. HAr du 2 plasser koster dette tot 1800,- Låsbart utestativ koster kr. 250,-

Absolutt siste betalingsfrist for fortsatt å være medlem i klubben er 1. april. Etter dette vil det ikke bli sendt ut purring, men det forhenværende medlem har frist til 1. mai med å hente utstyr og levere nøkkelen tilbake. Uavhentet utstyr vil deretter uten ytterligere varsel bli lagt utenfor containerne uten ansvar for klubben slik at ventende medlemmer kan overta plassen.

Nøkkel til bom
Nøkkel kan utlånes mot depositum kr. 500.- på spesielle vilkår til medlem. Ta kontakt med Erik for undertegning av brukerkontrakt og utlevering av nøkkel

Kontaktpersoner
Grim Gjønnes (ansv medlemsskap) epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf.: 934 01002

Erik Johannessen (ansv brettplaser) epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse til klubben
Lysakerfjorden Brettseilerklubb

1324 Lysaker

epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Medlemsfordeler

Få et liv uten fritidsproblemer!

• Et sosialt og aktivt miljø: seile-, rigge- og reparasjonstips
  • Tilgang til containerplass i Rolfsbukta
  • Kjøreadkomst for av- og pålessing av utstyr
  • Regatta med påfølgende pølsegrilling hver torsdag
  • Gratis utlån av raceboard til regatta
  • Gratis trening/instruksjon hver tirsdag
  • Tilgang til klubbgensere og stickers
  • Sosiale samlinger
  • Du kan låne klubbens tandembrett
  • 10% rabatt på windsurfingutstyr hos SrfSnoSk8.

LBK på Facebook

Antall besøkende