Klubben disponer per i dag 2 eldre raceboard med 7,5 m2 rigger. Utstyret vil være disponibelt for utlån, primært for personer som ønsker å delta i regattaseiling i LBK.

Utstyret kan disponeres/lånes ut av alle aktive regattaseilere. Det forutsettes imidlertid at den som låner ut brett også er ansvarlig for at det kommer på plass i containeren etter bruk.

Utstyret lånes ut etter prinsippet om førstemann til mølla, dersom ikke annet er avtalt. Brett kan forhåndsreserveres ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

(92861072)

Dersom utstyret skades under bruk, skal det gis beskjed til Linda.

Det er en målsetning at klubben til enhver tid skal disponere ett eller flere raceboards, til utlån, med det formål å frambringe flere aktive regattaseilere. Utstyret skal kunne selges, helt eller delvis, til personer som ønsker å delta i LBKs regattaer.

Utstyr som disponeres av klubben per 01.04.2010:

Brett:

1. Mistral Race, One design