Dette lover veldig bra. Vind igjen.

 

Men den kom i voldsomme kast fra vest. Det er ikke bare bare. Det ble til tider et voldsomt slit. Det nytter ikke å stole på trapesen, for i neste øyeblikk er det ikke vind i det hele tatt. Det ene øyeblikket var det 2,7 m/s, i det neste 8,8 m/s. Da blir det riv og røsk i armene. Dessuten tror du at du skal vinne fordi du ligger langt foran de andre. Problemet er bare at de bak deg fikk en vinddreining som gjorde at de var langt foran deg i mål. Imidlertid, de beste vinner uansett til slutt.

Men dette er nyttig trening, selv om kroppen dagen etter kjennes som om den har fått skikkelig juling. Men vestavind er bedre enn ingen vind.

For øvrig er det fantastisk morsomt å se så mange flotte damer som har begynt å seile. All ære til dem. Det var virkelig imponerende å se hvordan de klarte seg i den vanskelige vinden. Stå på videre og tren. Bli så med oss å seile regatta.

Da tar vi pause den 9. mai, og kommer sterkt tilbake den 16. mai.
Knut

Her er en del bilder som Kjell tok på regattaen 2. mai

Christian Lars og Freddy regatta 2  maiChristian, Lars og FreddyKnut Thorvald og Erik regatta 2  maiKnut, Thorvald og ErikLars Freddy Vibeke Knut og Christian regatta 2  maiLars, Freddy, Vibeke, Knut og ChristianLinda Jan Erik Knut Thorvald og Erik regatta 2  maiLinda, Jan Erik og Knut