Freddy, Linda og Kjell med hver sin vandrepokal.
Kjell fikk sin til odel og eie.

Endelig er årsmøtet over.
Det betyr at vi nå er på den riktige siden av jul. Heretter blir det bare lysere og lysere, og det nærmer seg start for neste sesong. I år kan vi jo håpe på litt mere vind enn det vi ble tilbudt i fjor. Men vi fortsetter med pumperegattaer i år også, hvis det skulle vise seg at vinden svikter oss nok en gang. Det er bare på KM at vi blir velsignet med (for) mye vind.

Når det gjelder årsmøtet så er det merkelig at det år etter år bare møter opp et 20-talls medlemmer av de over 300 som nå har meldt seg inn. Hvor er dere? Er dere ikke interessert i klubbens ve og vel, eller er dere redd for å bli valgt inn i styre og stell. Men vi som er der har det riktig så hyggelig. Dessuten deler vi ut premier til a l l e som har deltatt på minst en torsdagsregatta.

I år hadde vi to fremadstormende unge seilere på premielisten. Bare vent så får vi stor konkurranse fra Emil Schjerven Brenden og Toini Schjerven Frømyr. Emil har allerede vist skikkelig seiling ved å slå de aller fleste.

Første regatta blir i år torsdag 24. april. Så tar vi fri 1. mai og Kristi Himmelfartsdag den 29. mai. Ellers går det slag i slag hver torsdag. Siste regatta er torsdag 25. september. Start hver gang presis kl. 1800.

Det blir dugnad lørdag 10. mai, og KM vil bli arrangert lørdag og søndag 23. og 24. august.

Glade premievinnereGlade premievinnere Per Lasse, Gerd, Harald, Thorvald, Knut, Grim, Dag, Christine og EmilToini og Emil med premierPass dere, her kommer Toini og Emil seilende