Dugnaden er i år 10. mai kl. 11.30. Det er møteplikt.

Kan du ta med henger? I år skal vi utnevne containersjefer. Ta med deg rive, rake, spade og dugnadsutstyr for øvrig. Innkalling kommer, men du som bare ikke klarer å vente kan lese den her.

Kjære medlem i Lysakerfjorden brettseilerklubb!

Så er tiden kommet for vårens dugnad i Rolfsbukta.

LØRDAG 10. MAI 2014 kl. 11.30

M Ø T E P L I K T

Still opp! Ta med deg rive, rake, spade og dugnadsutstyr for øvrig. Har du ikke dette, vil du få låne på stedet.

Det er viktig at alle som har brettplass og som ønsker brettplass, møter. Har du plass, men ikke akter å benytte deg av den i 2014, må utstyret være fjernet i forkant av dugnaden.

Vi skal i år ha en containersjef for hver container som gir beskjed om alt i/med containeren fungerer.

Behov for ekstra tilhenger

Kan du stille med tilhenger for bortkjøring av løv/kvist etc? Meld fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kan du ikke den dagen?

Da har vi en annen fin oppgave til deg – lufte plenen med plenlufter. Det er som en liten gressklipper, men går saktere. Førstemann eller ladysurfer til mølla melder fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..