Norges Seilforbund sender månedlig ut elektronisk nyhetsbrev til medlemmene i seilforeningene. I nyhetsbrevet vil du får oversikt over det viktigste som rører seg i Seil-Norge, og alle medlemsfordelene.

Som en del av et informasjonsløft har Norges Seilforbund begynt å sende ut nyhetsbrev med nyttig informasjon til medlemmene i seilforeningene. Forbundet har imidlertid kun et fåtall av e-postadressene til de som ønsker å motta informasjon. Derfor kan du melde deg på nyhetsbrevet Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nyhetsbrevet vil inneholde artikler og informasjon om medlemsfordeler, forsikring, kurs og opplæring, nyttige tips for seilere, langturseiling, bredde og toppidrett.