Nå kan ditt late windsurferliv bli enda latere. Uten at du behøver å løfte en finger, viser app-en VindVarsel deg om vindforholdene på favorittstedene dine er varslet som du ønsker. Pris kr 35.

VindVarsel er en app laget av Daniel Hjertholm og Daniel Wold for windsurfere, kitere, seilere, paraglidere, hangglidere, modellflygere og andre som bryr seg med vinden.

App-en lar det følge med på vindvarsler. Du kan lage dine egne varslingsregler og få beskjed når yr.no melder om vindforhold som du går og venter på. Legg for eksempel inn varsel om mer enn 7 m/s på ditt favorittsted (Rolfstangen kommer som mulighet i senere versjon, ehemm) – spesifisert med eller uten vindretning. Dermed popper det opp varsel på forsiden av telefonen din - iallfall på iPhone, om den finns for andre operativsystemer får du sjekke ut. 

Idéen til VindVarsel har duoen ruget på en stund. Tilbakemeldingene på app–en har vært positive, skriver de i en pressemelding, så det får vi tro på. Tilknytningen til Yr – Meteorologisk institutt og NRK – gjør at VindVarsel kan dekke 11000 stedsnavn i Norge.

Kr 35 er prisen og det høres jo levelig ut. Webredaksjonen skal komme tilbake med brukererfaringer dersom noen sender oss brukererfaringer.

VindVarsel på tar seg ikke ansvar for feil eller ufullstendigheter i forbindelse med tilgang til og/eller bruk av væropplysninger, står det på app-presentasjonen på Apple appstore. Derfor: Bruk redningsvest.