Når det gjelder vinden kan vi vel ikke si at årets KM ble vellykket. Men når vi ser hva arrangørstaben får til, må vi si at det likevel ble et flott arrangement. På forhånd var det meldt både dårlig vær og lite vind. Lørdagen ble det overhode ingen vind, men været var slett ikke verst. Når da Per Gunnar og co drar igang aktiviteter på indre bane, blir det likevel et hyggelig arrangement. Ungdommen fikk også brynet seg på et par pumperegattaer på ytre bane.

På søndag møtte vi optimistiske opp igjen. Kanskje det ville komme noe mer vind da. Men værvarslingen var dessverre nedslående. Vi ventet og ventet, og noen fant ut at det ikke var noen vits i å kaste bort tiden der - og dro hjem. Vi andre blir om mulig enda bedre kjent med hverandre når vi har god tid til å prate sammen.
FotoSrfSnoSk8 7   

Så går det som det av og til gjør: Når noen drar hjem kommer vinden. Vi hadde en stund fulgt med noen mørke skyer i nord, og ganske riktig, plutselig var vinden der. Vi kastet oss på brettene, yre som om det skulle vært første tur på våren. For arrangørene kom vinden litt brått på, så den første seilasen ble noe underlig. Mange ante ikke hvor de skulle seile. Det ble for mange bøyer å holde styr på. Vi som tilhørte LBK var kjent med våre faste bøyer. Men våre gjester syntes det ble veldig mange bøyer.

Men vi fikk i hvertfall fullført KM.Restultater her:  resultater.pdf

Jeg minner igjen om at i 2009 var det 7 påmeldte deltakere til KM. I år rundet vi 100, og vel så det. Det er fantastisk for oss som har vært med i mange år å se det yrende livet som er der på KM. Man kan bli rørt av mindre. Det krydde av barn i alle aldre, enten de sto på seilbrett eller på SUP (stand up padling). Uteble vinden, kunne man bare legge seg på brettet og padle med armene. Per Gunnar og co sørget for at det ble konkurranse der også.

Selv lady-surferne fikk prøvd seg på en regatta. Vi må virkelig si at det gror godt i LBK.

Takk til alle som bidro til å gjøre arrangementet så hyggelig, det være seg alle ledere fra KNS, arrangementkomiteen fra LBK, kioskhjelpen og eventuelle andre som jeg måtte ha glemt. Det ble et vellykket KM. HJERTELIG TAKK!

Knut

km1