Velkommen til årets dugnad i Rolfsbukta! Ikke bare trenger «bukta» vår vårlige innsats – dugnaden er et skikkelig hyggelig treffpunkt og markerer starten på brettsesongen som vi alle gleder oss til.

 

Still opp presist – vi tar mål av oss til at alle jobber effektivt til jobben er gjort, så tar vi kosepraten deretter! Medbring rive, rake, spade, grensaks/sag, hagesaks/beskjæringssaks, arbeidshansker og dugnadsutstyr for øvrig.

Ta gjerne også med motorisert ljå (sånn med bånd) og andre av dine favoritt-god-redskaper som gjør vei i vellinga. Har du ikke utstyr, vil du få låne på stedet.

Det er viktig at alle som har brettplass og som ønsker brettplass, møter. Har du plass, men ikke akter å benytte deg av den i 2015, må utstyret være fjernet i forkant av dugnaden.

 

Behov for ekstra tilhenger: Kan du stille med tilhenger for bortkjøring av løv/kvist etc? Vi ønsker å kjøre bort avfall så raskt som mulig. Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Noen har andre planer på dugnadsdagen. Disse må naturligvis avlyses!!! Men, dersom du likevel ikke kan komme, kontakt Christian Sømme Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 92050147 så vil han trolig finne en annen passende ikke-så-tidsbestemt dugnadsoppgave til deg.

Vel møtt!