Er du henfallen til spill hos Norsk tipping? Det kan du la seilklubben din få glede av. Det koster deg ingenting - men LBK får fem prosent av din spillerinnsats.

Norsk Tipping opererer med såkalt grasrotandel. Det innebærer at av spillepengene går til grasrotmottakere.

Lyskerfjorden Brettseilerklubb en er en slik mottaker. Nettredaksjonen kan avsløre at så mange som fjorten medlemmer har valgt klubben som mottaker av grasrotandel.

Skulle det være flere i LBK som søker lykke i spill og ikke har sendt grasrotandelen sin til fotball eller andre unyttige idretter, så ville det være superhyggelig om de ville utpeke klubben som mottaker.

Dette er muligens mulig neste gang man er i tippebutikken, kanskje når man er inne på brukeren sin hos Norsk tipping for å tippe eller muligens fra denne siden hvor man kan søke opp klubben.

Dette er visst informasjonen som du må oppgi:

Organisasjonsnummer: 993336777
Navn: Lysakerfjorden Brettseilerklubb
Postnummer: 1324

Husk at dersom du skulle vinne ekstra mye penger, så er det bare å donere til det nye klubbhuset.