Surf & Camp er et familiearrangement for treningsgruppene i LBK.

Vi møtes i Rolfsbukta kl 17.15, rigger utstyret klart og drar utover ca kl 1800. Møt opp i våtdrakt og vær klar til å dra på vannet. Pakk godt med klær til kvelden for bål og hygge.


Foreløpig er planen å dra til Borøya og overnatte der. Endelig sted bestemmer vi når vi ser an vær og forhold. Vi SUP'er eller windsurfer ut og tar med følgebåter som trekker oss hvis vi blir slitne.

Det er viktig å presisere at dette er et familiearrangement. Dvs at dere foreldre stiller med barna deres. Vi trenger dere foreldres hjelpende hånd enten på SUP, brett eller i følgebåt. Vi trenger også hjelp av noen med litt større båter som kan frakte bagasje, telt og mat. Kryss av på påmeldings linken hvordan du eventuelt kan bidra.
Alle familier pakker for seg selv. Dvs telt, sovepose, liggerunderlag, mat osv. Vi legger opp til grilling på fredag kveld. Vi tar med ved til bål.

Lørdag blir det frokost før vi surfer/SUP'er hjemover igjen.

Dette blir moro.

button

camp


(LBK forbeholder seg retten til å ta bilder under trening og andre arrangementer og forbeholder oss retten til å bruke disse. Kontakt webmaster om du ønsker bilder fjernet fra lysakerfjorden.no e.a.)