Det ble en minnerik aften for styret - og deltagerne gjentok hvor viktig det var at de selv fikk delta på utforming av LBKs fremtid.
Cato innledet med klubb historie og at vi nå står ved et veiskille: Vi trenger å samle de sterke miljøene i Lady, Jr., Raceboard og Friseilere til én KLUBB nå som vi skal investere mer enn 10 Milloner kroner i nytt klubbanlegg.


LBK´s styre hadde derfor fått med seg Stein Erik Halck fra Norges Idrettsforbund/Akershus Idrettskrets som har drevet mange klubbutviklings-prosesser i NIF regi.
Alle deltagerne (29) fikk presentert seg og fortalt hvorfor de var brettseilere/medlem av LBK. Så jobbet vi i 5 grupper med Visjon 2020 for LBK: Hva skal klubben være - hvor vil vi med klubben på lang sikt. Det ble livlig diskusjon og mange gode forslag. Til slutt kunne styret og medlemmene enes om en kortfattet visjon med skikkelig løft, se forslagene fra de 5 gruppene og klubbens nye visjon i vedlagt presentasjon.

Møte ble avsluttet med at Bernt Bjordal, leder for LBKs byggekomitee viste hva vi tenker mht til nytt klubbanlegg, både med tall og bilder. Dette blir et viktig punkt på neste møte - da ønsker vi innspill fra medlemmen på styrets forslag til Kravsspesifikasjon for klubbhuset - så tenk gjennom hva dere mener er viktig for et nytt klubbanlegg.
Neste møte vil også diskutere ambisjonsnivå for 2106 for Lady/Dude; Junioravd, nybegynnere; Raceboard og Friseilere - hva brenner dere for for neste steg i klubben?

Åpen Styresamling nr. 2 finner sted tirsdag 13 oktober, på Hundsund skole kl 17:30 - 20:30. innkalling kommer.
(PS: Cato tok en sjans på møte og anga en annen dato som viser seg ikke å være mulig - 13 oktober er dagen!)

Med vennlig hilsen
Cato
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ny visjon med oppsummering fra de 5 gruppene:

 LBK-Visjon