Klubben er i ferd med å skifte medlemssystem til idrettens eget system, KlubbAdmin. Alle medlemmene skal ha mottatt en e-post fra Norges Idrettsforbund (NIF) om oppretting av personlig profil i Min Idrett, samt en e-post fra LBK med informasjon om overgangen.

Bakgrunn:
For info om KlubbAdmin, se https://www.idrettsforbundet.no/klubbadmin/om-klubbadmin/. Systemet gir nytteverdi både for deg som medlem i LBK (spesielt ifm. vedlikehold av info om deg, kontingentbetaling og påmeldinger) og for LBK som klubb.

Vi har fått opplyst fra Akershus Idrettskrets at alle idrettsklubber som er medlem av NIF med all sannsynlighet vil bli pålagt av NIF å bruke KlubbAdmin fom. 01.01.2016, men dette er det så vidt jeg vet enda ikke tatt en beslutning om.
KlubbAdmin anses å tilfredsstille kravene i Lov om Behandling av Personopplysninger, se https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31.
Ifm. en vurdering av LBKs regnskapssystem og medlemssystem ble det på denne bakgrunn tatt en avgjørelse om å migrere fra dagens 24SO-baserte løsning for medlemsadministrasjon til KlubbAdmin, effektivt november 2015.
Så to oppfordringer til deg:

Nesten alle LBK-medlemmer står i dag oppført i KlubbAdmin med fødselsdato 01/01/yyyy, der yyyy er ditt fødselsår. (Vi hadde i vårt forrige system ikke info om fødselsdato, bare fødselsår.) Kan du gå inn på profilen din i Min Idrett / URLen i eposten fra NIF IT og sette korrekt fødselsdato?
Dersom du i denne prosessen har fått generert flere profiler i Min Idrett, kan du sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få dem slått sammen. (Dersom jeg kan se begge profilene i LBKs KlubbAdmin-system, så kan jeg eventuelt gjøre det fra min side.) Ta gjerne kontakt med meg dersom du opplever problemer med fjerning av slike duplikater.
Jeg ville sette pris på din hjelp med (1) og (2), slik at KlubbAdmin blir et godt verktøy for både deg og LBK. Ta gjerne kontakt med meg direkte dersom du lurer på noe, eller har innspill til bruken av KlubbAdmin.

Grim
934 01 002