Sett av tid i kalenderen for dugnaden. Oppfordrer alle medlemmer til å lese denne artikkelen grundig og sende e-post eller SMS-er til dugnadsgeneral Christian Sømme i forhold til hvordan du kan bidra der hvor vi har litt ekstra behov.

Årets dugnad blir lørdag 30. april kl. 11.30 og det er som vanlig møteplikt.

Vårlig innsats

«Bukta» trenger vår vårlige innsats - dugnaden er et skikkelig hyggelig treffpunkt og markerer starten på brettsesongen som vi alle gleder oss til. Spesielt hyggelig er det å treffe nye medlemmer og fortelle om det ene og andre de måtte lure på.

Still opp presist - vi tar mål av oss til at alle jobber effektivt til jobben er gjort, så tar vi kosepraten deretter!

Her kommer første forespørsel: Er det noen som kan stille med kaffekanne og kake i langpanne e.l? Mail til Christian på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utstyr

Medbring rive, rake, spade, grensaks/sag, hagesaks/beskjæringssaks, arbeidshansker og dugnadsutstyr for øvrig. Har du ikke utstyr, vil du få låne på stedet.

Her kommer en forespørsel til: Har du motorisert ljå (sånn med bånd)? Mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vi vet at 2-3 tar med det.

Medbring også gjerne andre av dine favoritt-god-redskaper som gjør vei i vellinga og inntrykk på ladysurferne - og vice versa.

Viktig!

Har du brettplass, men ikke akter å benytte deg av den i 2015, må utstyret være fjernet i forkant av dugnaden. Utstyr som eierløst ligger og slenger i containerne kan bli auksjonert bort.

Her kommer nok en forespørsel: Kan du stille med tilhenger for bortkjøring av løv/kvist etc? Klok av erfaring vil vi i år engasjere mange tilhengerkjørere. Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom du ikke kan stille på dugnaden: Noen har andre planer på dugnadsdagen. Disse må naturligvis avlyses!!! Men, dersom du likevel ikke kan komme, kontakt Christian på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 9205 0147, så vil han finne en annen passende ikke-så-tidsbestemt dugnadsoppgave til deg i løpet av sesongen. Én slik oppgave er å rydde steiner i selve bukta når vannet er litt varmere. Meld gjerne interesse nå.

Denne artikkelen kommer også til å gå ut som e-mail, men sett gjerne i gang med å gi tilbakemelding på forespørslene allerede nå!