Hei! Møt opp i god tid, så tar vi en gjennomgang på startprosedyre, og frisker opp et par tre regler. Starten går kl. 1800. HUSK RIKTIG SEILNUMMER!!

Da er dagen kommet, så nå håper jeg at du har rukket å sjekke utstyret ditt. Ingen ønsker vel noe havari ut på fjorden!

Det kan jo hende at våtdrakten er blitt noe trang i løpet av vinteren, eller at trapesen ikke tåler din matchvekt for sesongen. Kanskje trapestauene burde byttes ut, eller mastefoten har sett sine beste dager. Hvordan klarer du deg med en ødelagt mastefot på fjorden?

Å begynne med styrketrening nå, er vel i seneste laget. Da er det bare å belage seg på at de første turene på fjorden blir l i t t vonde.

Men jeg gleder meg til årets sesong. Vi får bare håpe på at det blir en vindfull sådan.
Skulle det bli stille, fortsetter vi med pumperegatta også.

Nå vil vi imidlertid ha mange flere startende. Vi er stort sett bare 30 til sammen som deltar. Med en medlemsmasse på over 350 skulle det være mulig å engasjere flere.
Dere som er litt ferske i gamet må bare hive dere utpå. Vi "gamle" hjelper dere gjerne med tips og råd.

Som regattasjef kan jeg ta ansvar for at dere som tør å prøve en seilas, kan få en noe lettere bane enn oss andre,slik at dere kan kjenne på følelsen av å seile en konkurranse. Det skal ikke være en skremmende opplevelse!

Så sier vi bare VEL MØTT PÅ FJORDEN!

Knut