LBK Vindmålergruppe har nå fått opp vindmåleren igjen.

Vindmåleren har vært en utfordring lenge. Vi etablerte LBK Vindmålergruppe for å være en hel gjeng som jobber med saken. Mange tilbød sin innsats under fjorårets spørreundersøkelse og har stilt villig opp. Takk for det!

Noen komponenter i vindmåler-oppleget har ikke holdt god nok kvalitet og er blitt reklamert på senest i fjor. Nå har vindmålergruppen testet sakene, fått erstattet en komponent, fått nytt mobilmodem, fått ny SIM, svidd av noen timers arbeidsinnsats - og vipps, så virker det igjen som bare det. 

Gruppen jobber fasevis. Vi har nå fullført første del av prosjektet som er å få vindmåleren opp inkludert på web. Gruppens programvareutvikler er klar for neste del av prosjektet; grafisk presentasjon. Dette kommer om ikke så lenge. Webcam-ansvarlig vil jobbe med den saken så snart han er tilbake fra det store utlandet. 

For svært mange er vindmåleren viktig. Gruppen vil fremover se litt på beredskap i forhold til nye feil. Vi vil undersøke om det finns noen alternative vindmålere som kan være aktuelle å gå over til, dersom den vi har på nytt går ned. Elektronikk og saltvann har jo aldri vært verdens beste kombinasjon, så det kan være noe av saken her. 

Har du tips om vindmåler? Send Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.