Gerd Espelid mottok prisen som årets ildsjel på NSFs Seilfest 2016.

En minnerik aften og stor fest med 150 personer og Kongen tilstede, som privatperson i blazer og uten slips.

Gerd ble tatt i mot av Presidenten i Norges Seilforbund som hadde reservert plasser ved styrebordet til oss fra LBK. Der ble vi vartet opp med nydelig sjømat og gratis vin fra styret.

Så ble det fotosession med Gerd, arrangert av Vibeke Skøyen, daglig leder i Seilforbundet.

Under hedringen av NSF´s landslag, olympiaseilere og andre som hadde vunnet heder og ære i internasjonale regattaer bli det tur for å utnevne Årets Seiler, Årets Trener og Årets Ildsjel. Formann i Hurum Seilforening ledet utvalget som bestemte hvem som skulle få Årets Ildsjel pris og det ble Gerd Espelid fra Lysakerfjorden Brettseilerklubb. Gerd holdt en veldig god takketale der hun reklamerte for klubben som bl.a. hadde vokst til 420 medlemmer. STOR Applaus!

Dette ble veldig hyggelig. En av våre Torsdagsregatta seilere, Espen er også blant Norges beste seilere og deltok i Mesterens Mester seilas som gikk fredag og lørdag i Åsgårdstrand. Han var tilstede og gratulerte Gerd. Vi var fire andre fra LBK, Gerds sønn Tord, Vibeke, Linda og Cato.

En storartet aften og gøy å føle at LBK er del av et stort Seilforbund selv om vi for det meste er for oss selv i bukta:)
/Cato

Visepresident i NSF Tom Brattli og Gerd. Foto:Jørgen Aschjem/NSF