Kjære medlemmer,

Siste innspurt nå, for å bygge klubbhus til høsten:

Alle tillatelser er gitt fra det offentlige og naboer, spillemidler og kommunal støtte er avklart og anbudspapirene er klare for utsendelse.

Ekstraordinært årsmøte, torsdag 1.juni kl 21 i bukta, skal bestemme om styret får fullmakt til å inngå byggelån med pant og inngå avtaler med entreprenør.

Årsmøtet er også bedt om å beslutte at depositumet frafalles fra dem som ikke har innlevert nøkkel pr 1.juli i år og at beløpet tilfaller klubben. Årsaken er at klubben mangler litt på egenkapitalen for at banken stiller pantelån for byggingen.

LBKs revisorer påpeker at årsmøte ikke kan fatte et slikt vedtak og styret trekker derfor punktet fra dagsorden på årsmøte og oppfordrer alle medlemmene til:

Kronerulling for nytt klubbhus

LBK ber alle senior-medlemmene om et tilskudd til egenkapital på kr 500,-

Bidraget betales ved

1. å ettergi depositumet for bomnøkkel på 500 kr.  Har du betalt for bomnøkkel, kan du svare her >>.
  2. vipps klubben en egenkapitalgave på kr. 500 til LBK småsalg 10405, MERKET DITT NAVN
  3. Betale 500 kr inn til LBKs konto 0540.08.87049.

Det er viktig at alle bidrar, uten ditt bidrag er det ikke sikkert at bygging kan starte i år - og vi står i fare for å miste offentlig økonomisk støtte på over 6 millioner.

Alle som gir sitt bidrag innen 5. juni er  også med i trekningen av:
2 PRO-timer med klubbens hovedtrener Vincent Kremer
– han kan lære deg det meste: trapes, plan, vannstart, jibb, tack, hopp eller loop!

Vi vil følge opp med ukentlige betalingspåminnelser - har du allerede betalt - så se bort fra purringen.

De av medlemmene som ikke svarer på denne mailen, men som har betalt inn nøkkeldepositum og ønsker pengene tilbake - må levere nøkkel til klubben innen 1.7. Styret har bestemt at depostitum for nøkler som ikke er innlevert innen 1.7. vil tilfalle klubben som egenkapital.

Cato Halsaa
styreleder