LBK holdt informasjonsmøte for klubbens naboer på Scandic Hotel 27. februar

Fra LBK stilte:
Sigurd, Linda og Arkitetk Johan Nyquist, Planforum arkitekter

Fra naboene møtte Pål Alme, styreleder Snarøya Vel, Stein Rhode Hansen styremedlem Marinasamarbeidet og styremedlem Snarøya Vel, Christoffer Johansen styremedlem Marinasamarbeidet, Hans Petter Møller, styremedlem Tangensameiet og nærmeste nabo, Mai Rhode Hansen ivrig bruker av området

Målet med møtet var å informere naboene om klubbens aktiviteter og prosjektet med nytt klubbhus. Sigrud presenterte LBK, klubbens historie, dagens satsing på barn og ungdom samt behovet for sikkerhet knyttet til aktivitetene.
Arkitekt Nyquist, presententerte skisser for nytt klubbhus, plass for oppbevaring av brett, parkering samt brygger for sikringsbåter. Naboene fikk stille spørsmål og komme med sine synspunkter på forslaget. Innspillene tar vi med oss i det videre arbeidet i klubben.
Linda Bay

Finn kurs og aktiviteter! Klikk på dager med farge

man tir ons tor fre lør søn

LBK på Facebook