Bærum Kommunestyre vedtok reguleringsplanen for Rolfsbukta Nord på møte 18. november. Der sikres vi "halve bukta" til brettseiling og nytt klubbhus.

RolfsbuktDet har vært en usikkerhet for LBK siden flyplassen ble nedlagt og flere forsøk på å få oss fjernet. Men nå er det endelig vedtatt og offisielt at Gjørmebukta er regulert til brettseiling og vi har tillatelse til å bygge vårt eget klubbhus bare for Brettseilere.

Kajakkpadlerne får bygge et stativ for 34 kajakker i det hjørne av bukta der vi nå har damegarderobe. For LBK betyr dette at vi nå kan sette i gang byggprosjektering for fullt. Vi skal ha en bygslings-avtale med Direktoratet for Naturforvaltning i Trondheim, vi må ha byggetillatelse for vårt spesifikke bygg og vi må sikre finansiering av bygget. Disse arbeidene er i full gang som vi har orientert om på klubbmøter i høst.

Kommunen har strammet inn reglene for kjøring og det vil utarbeides egne instrukser for dette i forbindelse med inngåelse av festeavtale. Badeparkeringen på toppen vil bli noe utvidet. Før forbød forslaget all motorisert ferdsel i bukta - nå har vi fått gjennomslag for at våre tre redningsbåter kan trekkes opp på stranda slik vi gjør idag.

Alt i alt en veldig god dag for LBK - vi er sikret område og klubbhus i Rolfsbukta og kan utvikle klubben og idretten derfra.

Cato

Finn kurs og aktiviteter! Klikk på dager med farge

man tir ons tor fre lør søn

LBK på Facebook