Velg en side

Kurs voksne

Bli med på våre lærerike kurs for voksne (fra 17 år), enten du er nybegynner eller viderekommende. Forrige sesong hadde vi en rekordhøy rekruttering av voksne som enten ville lære seg brettseiling eller som ville ta opp sporten/aktiviteten igjen. Vi håper på å gjenta suksessen i sesongen 2021. I Lysakerfjorden Brettseilerklubb har vi et fantastisk miljø både for unge og voksne.  Vi tilbyr et helt unikt miljø med dedikerte trenere, og ikke minst et fantastisk klubbanlegg med tilgang til både utstyr, dusj med garderober og et klubbhus med kiosk. Her er det plass til alle, helt uavhengig av nivå.

VOKSEN NYBEGYNNER Her lærer du:-seile rett frem -seile med riktig teknikk -snu brettet i alle vindforhold -holde høyde, ikke drive avsted med vinden -falle av og komme på brett -slag -seile på kryss opp mot vinden.

VOKSEN VIDEREKOMMENDE  Her lærer du: -falle av og komme på brett  i alle vindforhold -seile på kryss i alle vindforhold -slå i alle vindforhold -jibbe i alle vindforhold -bruke trapes -heli slag.

Påmelding:

Mandager 22. august- 26.september 17:00-19:30
Onsdager 24. august- 28.september 17:00-19:30
Fredager 26. august- 30.september 17:00-19:30