Select Page

Trenere i LBK

LBK er stolte av sine trenere, og legger ned mye tid og ressurser i at vi skal ha et profesjonelt og ivaretakende apparat rundt alle som deltar på aktiviteter i LBK-regi.

For å se bilde av den enkelte, trykker du bare på navnet.

 

Agnieszka Hovedtrener LBK, Agnieszka Bilska, har drevet med brettseiling siden hun var 12 år. Hun har dedikert store deler av livet sitt til brettseiling både på fritid og profesjonelt. Agnieszka har en rekke internasjonale meritter å vise til både i VM og EM, hvor hun har vært på pallen flere ganger. Agnieszka har hovedansvaret for trenerapparatet i LBK og er å treffe i bukta store deler av sesongen.

 

Finn. Finn har undervist i brettseiling i fire år. Han har vært aktiv brettseiler og blant annet deltatt i to europamesterskap. Finn underviser på alle nivåer i LBK, med et spesielt fokus på de særlig aktive ungdommene i LBK.

 

Johan. Johan har vært medlem i LBK i en rekke år, og undervist i klubben i fem av årene. Johan har drevet med brettseiling selv på fritiden. Johan underviser nybegynnere og viderekommende.

 

Naleen. Naleen har selv drevet med brettseiling for gøy siden hun var 10 år. Hun har undervist i LBK siden 2013, og jobber primært med nybegynnere og da særlig barna.

 

Kristian. Kristian har drevet med brettseiling siden 2010 og konkurrert på internasjonalt nivå. Han er selv best i regatta, men liker også wave og slalom. Kristian underviser på alle nivåer i LBK.

 

Nanna. Nanna går på danselinja på Ruud VGS. Hun har drevet med brettseiling siden hun var 9 år og har vært aktiv i KNS. Nå seiler Nanna bare for gøy. Hun har hatt flere jobber med fokus på barn, og underviser primært barna i LBK.

 

Matteo. Matteo har seilt internasjonalt siden han var 11 år, og gjør det fortsatt. Han underviser alt bra nybegynnere til avanserte seilere i LBK.

 

Ida. Ida har drevet med brettseiling i fem år, og undervis i LBK i ett av de. Ida underviser primært barn og unge i LBK.

 

Ryan. Ryan har drevet med brettseiling siden han var 12 år. Tidligere konkurrerte han internasjonalt som en del av landslaget til England. I dag seiler Ryan for gøy, og da særlig foil. Ryan jobber primært med erfarne brettseilere i LBK.

 

Live. Live startet som brettseiler i KNS i 2013, og konkurrerte nasjonalt og internasjonalt frem til 2017 i BIC. Live seiler nå for gøy, og kan undervise på alle nivåer. I LBK har hun primært fokus på voksne viderekommende.

 

Sofia. Sofia jobber med barna i LBK.

 

Ola.