Velg en side

Trenere i LBK

LBK er stolte av sine trenere, og legger ned mye tid og ressurser i at vi skal ha et profesjonelt og ivaretakende apparat rundt alle som deltar på aktiviteter i LBK-regi.

For å se bilde av den enkelte, trykker du bare på navnet.

 

Agnieszka Hovedtrener LBK, Agnieszka Bilska, har drevet med brettseiling siden hun var 12 år. Hun har dedikert store deler av livet sitt til brettseiling både på fritid og profesjonelt. Agnieszka har en rekke internasjonale meritter å vise til både i VM og EM, hvor hun har vært på pallen flere ganger. Agnieszka har hovedansvaret for trenerapparatet i LBK og er å treffe i bukta store deler av sesongen.

 

Johan. Johan har vært medlem i LBK i en rekke år, og undervist i klubben i fem av årene. Johan har drevet med brettseiling selv på fritiden. Johan underviser nybegynnere og viderekommende.

 

Naleen. Naleen har selv drevet med brettseiling for gøy siden hun var 10 år. Hun har undervist i LBK siden 2013, og jobber primært med nybegynnere og da særlig barna.

 

Olaf: Olaf har jobbet i klubben siden 2018. Han har drevet med windsurfing siden han var liten. Hans hovedoppgaver har vært å være trener for nybegynnere, både voksne og barn. Olaf trives
både i båt og på brett.

Mina: Mina går på Wang Toppidrett og satser på brettseiling. Hun har drevet aktivt med brettseiling siden hun var 9 år og konkurrert på internasjonalt nivå siden hun var 12 år. Har så langt i karrieren deltatt i 7 EM og VM. Mina har trener 1 kurs og underviser på alle nivåer i LBK.

Nora: Nora begynte å windsurfe i 2015 og forelsket seg umiddelbart i sporten. Hun begynte å jobbe som instruktør for LBK i 2020 og favorittdelen av jobben er å dele pasjonen for sporten. Liker å jobbe med barn på viderekommende nivå.

Pernille: Pernille har seilt hele livet og interessen for windsurfing oppsto for et par år siden. Hun startet jobben i LBK sommeren 2020. Favorittdelen med jobben er å videreføre seilegleden, mestringsfølelse og ikke minst å få være ute og på vannet. Hun trives best med undervisning av barna, da de kan finne på litt sprell og avslutte øktene med litt moro, og barna har ofte en helt utrolig utvikling i løpet av et «semester» som er gøy å se.

Carl Magnus: Carl Magnus begynte med windsurfing i 2013 hos KNS. Dette er hans første år som instruktør hos LBK. Han har tidligere bare lært sine venner å windsurfer og favorittdelen med å lære bort er å se andre mestre de ulike ferdighetene. Han liker å instruere både nybegynnere og viderekommende windsurfere som vil lære seg å plane, bruke fotstropper, vannstart og beach start. Favorittutstyr er JP supersport 122 og Kona one. 

Eve: Eve begynte å windsurfe når hun var 7 år og begynte å jobbe i LBK i 2020. Favorittarbeidt grå lære andre denne sporten og hun like å jobbe med viderekommende barn.

Arthur: Arthur er aktiv regattaseiler i Bic 293 og iQ foil jr. I tillegg seiler han masse for gøy og elsker sporten. Han har ett års erfaring som trener i LBK, og har jobbet både med barn og voksene på ulike ferdighetsnivåer.

Jonathan: jonathan startet med windsurfing som 4-åring. Hn konkurrerer i iQ foil jr. Ved siden av har han hold spå med SUP, wake surf og mange andre vannsporter.Favoritt er wing foiling og freeride windsurfing.